Xerrada de l’escenògraf Sebastià Brosa

Xerrada de l’escenògraf Sebastià Brosa

El proper dimecres 8 de febrer a les 15:30h l’escenògraf Sebastià Brosa oferirà una xerrada a l’Auditori de l’escola, en el marc del cicle “Els oficis de les arts”, una activitat del programa FlipArt de la Diputació de Barcelona.

En aquesta sessió, que té com a objectiu donar a conèixer les professions que hi ha darrere el teló i que fan possible la posada en escena dels espectacles, coneixerem l’ofici d’escenògraf, que és l’art de dissenyar i crear decorats escènics.

Sebastià Brosa va estudiar Disseny d’interior a l’Escola EINA i Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha dissenyat i realitzat escenografies per al Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Sala Beckett, Teatre Romea, Teatro Español de Madrid… i ha treballat amb directors com Carol López, Joan Ollé, Tricicle, Daniel Veronese, José Luís Garci, Julio Manrique, Oriol Broggi, Pere Riera, Marc Rosich, Josep Maria Pou, Jordi Casanovas, entre d’altres.
En destaquen espectacles com: Barcelona, La dona vinguda del futur, Roberto Zucco, Incendis, Una història catalana, Qui té por de Virgínia Woolf?, Garrick, Doña Rosita la Soltera, Somni d’una nit d’estiu, etc.
Va obtenir el premi Butaca 2007 a la millor escenografia, conjuntament amb Bibiana Puigdefàbregas, per l’obra European House. Pròleg d’un Hamlet sense paraules, amb direcció d’Àlex Rigola. I també va guanyar el premi Butaca 2012 a la millor escenografia, conjuntament amb Oriol Broggi (també director de l’espectacle), per l’obra Incendis.

Enviar un comentari