Places encara disponibles pels Cicles Formatius EFPA 2017-2019

Places encara disponibles pels Cicles Formatius EFPA 2017-2019

Els Cicles de Patronatge i Moda, Vestuari a Mida y d’Espectacle, Gestió de Vendes i Espais Comercials, i Comerç Internacional mantinguin obertes les seves inscripcions per un nou inici a setembre.

L’Escola de Formació Professional Avançada EFPA inaugurarà en setembre un nou any lectiu i mantén encara places disponibles pels seus quatre Cicles Formatius de títols dobles, corresponents als itineraris Tèxtil, Confecció i Pell, i Comerç i Marketing.

 

Els Cicles Formatius de Grau Superior, títols oficials homologats per la Generalitat de Catalunya, també ofereixen especialitzacions pròpies d’EFPA, avalades per l’Escola Superior de Disseny ESDi, que donen encara més eines als alumnes per respondre a les necessitats actuals de les empreses.

 

El Cicle de Patronatge i Moda, per exemple, permet als alumnes adquirir competències tant tècniques com creatives per desenvolupar-se com dissenyadors de moda, al temps que ofereix la possibilitat d’adquirir el títol de Tècnic en Producció de la Confecció, un dels papers més demanats del sector.

 

Per la seva part, el Cicle de Vestuari a Mida i d’Espectacles assegura a l’estudiant les capacitats necessàries per realitzar vestits i complements a mida, i desenvolupar-se en el camp de la sastreria, la modisteria i els espectacles. L’especialització de Creativitat en el Vestuari, en tant, s’orienta a una formació innovadora en teixits tècnics i wearables.

 

Els processos d’importació i exportació de mercaderies són les claus del Cicle de Comerç Internacional, també centrat en la negociació, els processos de finançament i el màrqueting internacional, i que ofereix, complementàriament, l’especialització en Expansió Internacional per desenvolupar-se en el impuls de la competitivitat global de les empreses.

 

El mercat, els canals de distribució i més aspectes fonamentals de les compres i vendes de productes i serveis son abraçats pel Cicle de Gestió de Vendes i Espais Comercials, que, endemés, dona l’especialització en Product Manager, figura clau a l’hora de determinar fortaleses i debilitats dels productes.

 

Per obtenir més informació o inscriure’s en algú dels Cicles, contactar amb info@efpa.cat.

Enviar un comentari