efpa

L’Escola de Formació Professional Avançada EFPA és una escola creada per la FUNDIT destinada a oferir una formació professional de grau superior de qualitat, ajustada a uns escenaris de mercats mundials oberts i plurals, que proporcioni a les empreses els tècnics requerits per aprofitar les oportunitats i incrementar la presència en els mercats.

 

Valors diferencials

En totes les titulacions que imparteix, l’EFPA aporta un conjunt de valors diferencials en benefici tant de les competències que adquireixen els alumnes com de la competitivitat de les empreses que els contracten.

Orientació dels ensenyaments a les necessitats reals de les empreses.
Competències de Internacionalització, d’ innovació i de les metodologies d’increment de productivitat tractades unitàriament amb visió industrial.
Incorporació dels coneixements de disseny, necessaris per comprendre els requeriments dels clients i comercials, mitjançant la vinculació i les sinèrgies amb l’Escola Superior de Disseny ESDi.
Aprenentatge de l’anglès i fonaments del xinès comercial (amb professors nadius).
Domini de les eines Informàtiques basades en Internet i xarxes socials. Possibilitat d’acreditació amb eines de productivitat de Microsoft.
Actitud innovadora basada en la interacció amb els usuaris (estudis de mercat, atenció als clients i informacions de demandes dels comercials).
Convenis de pràctiques amb empreses que tenen necessitat d’incorporar gent titulada.
L’EFPA té la vocació i els fonaments per a esdevenir el Centre de referència en Formació Professional de nivell superior del món empresarial del Vallès.

contacta amb nosaltres

Si estàs interessat en algun dels nostres cursos o tens alguna consulta no dubtis en escriure’ns.
icono mail

 Accepto les condicions legals*

segueix-nos

Icons facebook i twitter

Facebook twitter